Fabrika taşımacılığı İstanbul fabrika taşıma şirketi kurumsal nakliye ekibiyle fabrikaları şehiriçi ve şehirlerarası sigorta sözleşmeli taşır. İstanbul’da fabrika taşıyan nakliye şirketleri denince akla gelen tek nakliyat şirketi Kozcuoğlu Nakliyat olarak deneyimli, güvenli ekip ve ekipmanlar ile birlikte taşıma hizmeti sunuyoruz. Fabrika taşımacılık işlemlerinde kaliteli malzeme ve hızlı sağlam işçilik kullanarak kısa sürede güvenle taşınmanızı sağlıyoruz.

Fabrika taşımacılığı İstanbul fabrika taşıma şirketi
Fabrika taşımacılığı İstanbul fabrika taşıma şirketi

İstanbul Fabrika Taşımacılığı Firması

Kozcuoğlu evden eve nakliyat hizmetleri kapsamında fabrika taşımacılığı hizmetini de özenli bir şekilde yapmaktadır. Evden eve, ofisten ofise taşıma, hastaneden hastaneye veya okul ve yurt taşımacılığı gibi alanlarda göstermiş olduğumuz başarıları fabrika taşımacılığı alanında da göstermekteyiz. Bütün taşıma süreçlerini zor ve stresli olmaktan kurtararak kolay ve rahat bir şekilde gerçekleşmesini sağlamaktayız. Özellikle fabrika taşımacılığı alanında gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalarda bütün aşamaları dikkatli, özenli bir şekilde yapmaktayız. İlk etapta Kozcuoğlu nakliyat bünyesinde bulunan ücretsiz ekspertiz hizmeti faaliyetlerini titiz bir şekilde gerçekleştiriyoruz.

İstanbul Anadolu Yakası Fabrika Taşıma Firması

Adalar , Ataşehir , Beykoz , Çekmeköy , Kadıköy , Kartal , Maltepe , Pendik , Sancaktepe , Sultanbeyli , Şile , Tuzla , Ümraniye , Üsküdar


İstanbul Fabrika Taşıma Şirketi

İstanbul fabrika taşıma şirketi olarak İstanbul Anadolu yakası ve Avrupa yakasında bulunan bütün ilçelerimizde fabrika ve atölyelerin taşınma işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Sahip olduğumuz geniş araç parkı ve profesyonel ekip ekipman desteği sayesinde çok kısa süre içerisinde güvenli ve sigorta garantili nakliye çözümleri geliştiriyoruz. Aşağıda hizmet sunduğumuz ilçelerimiz yer almaktadır. Ayrıca Türkiye’nin dört bir yanına nakliye seferlerimiz mevcuttur.

✅ Sigortalı Nakliyat:Sözleşmeli Taşıma
✅ Asansörlü Nakliyat:Vinçli Asansörlü Taşıma
✅ Firma Vergi Levhası:Kurumsal Şirket
✅ Firma K3 Yetki Belgesi:Onaylı Firma

Fabrika Taşıma Hizmetleri

Fabrika yönetim kadrosunun vermiş olduğu teknikler değerlendirildikten sonra fabrika yerinde kontrollere muayeneler yapılmaktadır. Fabrikanın içinde bulunan makine muhteviyat ve diğer mobilya ve ekipmanlar ayrı ayrı değerlendirilmektedir. Değerlendirme aşamasında sigortalama işlemleri de titizlikle yapılmaktadır. Ekspertiz hizmetleri kapsamında fabrikada bulunan bütün büyük çaplı makineler ve üretim ekipmanları paketleme veya söküm işlemleri yapılabilmesi için yerinde tespitler detaylı bir şekilde gerçekleştirilir.

Fabrika Ürünleri Taşıma

Fabrikada üretilmiş olan eşyalar ayrı paketlenerek makine ve muhteviyat ayrı eşya paketleme işlemlerine tabi tutulmaktadır. Ayrıca makine ve muhteviyatın sökülmesi, elektronik cihazların fabrika ekipmanlarının sökülmesi ve takılması sırasında özel ekipler kullanmaktayız. Bu aşamada özellikle ekspertiz hizmetini oluştururken fabrika ürünlerinin hangi araçla taşınacağı, hangi mesafeye ne kadar zamanda taşınacağını planlı bir şekilde yapılmaktadır. Planlı bir şekilde gerçekleştirmiş olduğumuz Kozcuoğlu nakliyat fabrika taşıma hizmetlerini müşterilerimizin gözetiminde yapıyoruz. Özellikle fabrikada teknik ekip olarak görev yapan elemanlar gözetiminde fabrika ürünleri ve ekipmanları sökülmektedir.

Fabrika Ekipmanları Taşıma

Ekipmanlar söküldükten sonra tahta sandıklara özel ambalaj malzemeleri ile paketlenirken yağlanması ve özel koruma ürünlerinin kullanılarak paslanmaya karşı önlem alınması konusunda titiz çalışmalar yapıyoruz. Bu tür çalışmaları diğer evden eve nakliyat firmalarında görmeniz bazen imkansız olabilir. Kozcuoğlu nakliyat fabrika taşımacılığı alanında korozyona, paslanmaya, hasar ve kusur oluşumuna özel dikkat etmektedir. Dikkatli bir şekilde gerçekleştirdiğimiz fabrika taşımacılığı konusunda sürecin her zaman daha özel bir şekilde işleyebilmesi için keşif çalışmalarını detaylı bir şekilde gerçekleştiriyoruz.

Fabrika Muhteviyatı Depolama

Fabrika ürünlerinin veya fabrika muhteviyatının taşınması esnasında depolama ihtiyacı ortaya çıktığında özel eşya depolama alanları ve sahaları oluşturarak ürünler, makinalar, ekipmanlar ayrı ayrı depolama işlemine tabi tutulmaktadır. Açıkta kalabilecek ambalajlı malzemeler açık alanda depolanmaktadır. Kapalı alanda depolanması gereken bütün malzemeler kapalı depolarda güvenli bir şekilde saklanmaktadır. Makine ve muhteviyatının taşınabilmesi için kırkayak tipindeki araçlar kullanılmaktadır. Ayrıca araç kullanımında sürüş teknikleri ileri seviyede kendini geliştirmiş şoförler kullanılarak en önemli ve özel fabrika taşımacılığı işlemleri yapılmaktadır. Yapmış olduğumuz bu çalışmalar kapsamında özellikle fabrikanın tamamının taşınması, ürünlerinin taşınması gibi konularda değişik değerlendirmeler yapmaktayız.

Soğuk Zincirle Fabrika Taşımacılığı

Özellikle gıda ürünleri üreten bir fabrikanın taşınması esnasında soğuk hava deposu mevcut araçlar kullanılmaktadır. Ayrıca büyük tonajlı ve hacimli fabrika makine ve muhteviyatının taşınması için açık kasa araçlar trafiği engellemeyecek şekilde yüklemesi yapılarak titiz bir şekilde taşımaktayız.

Sigortalı Fabrika Taşımacılığı

Özellikle Kozcuoğlu nakliyat ekspertizlerinin yapmış olduğu incelemelerde ve gerçekleştirmiş olduğu planlarda sigortalı nakliyat, eşya asansörü kullanımı, ambalaj malzemesi temini, önemli ve özel araç temini konusunda titiz çalışmalar yapmaktayız. Sigortalama işlemlerini özel sigorta şirketleri ile özel sözleşmeler kapsamında gerçekleştiriyoruz. Eşyalar sigortalandıktan sonra paketlenmektedir. Araçlara yerleştirilerek yeni kurulum alanına özenli bir şekilde görülmektedir. Özel olarak paketlenmiş fabrika muhteviyatı yeni alana indirildiğinde ve paketlerin açılması sırasında fabrika sahiplerinin yanında olmasına özen gösterilmektedir. Çünkü fabrika sigortalama işlemleri konusunda herhangi bir aksaklık ortaya çıkmaması için müşteri onayı bu konuda çok önem arz etmektedir.

İstanbul’da Tecrübeli Fabrika Taşımacılığı Yapan Firmalar

Kozcuoğlu nakliyat uzman personeli ve hızlı taşıma özellikleri sayesinde bugüne kadar her türlü fabrika iş yeri taşımacılığı ve ofis taşımacılığı konusunda özel çalışmalar gerçekleştirmiştir. Bu konuda gerçekleştirmiş olduğumuz taşıma öncesi ve taşıma sonrası bütün değerlendirmelerin firmamıza yakışır bir şekilde olmasına özen gösteriyoruz. Yüksek kaliteli koruyucu malzemelerin kullanılması ve ürünlerin emniyetli bir şekilde taşınması için Kozcuoğlu nakliyat ekipleri özel gayret göstermektedir. Yurt içinde ve yurt dışında taşınması gereken fabrika muhteviyatı Kozcuoğlu nakliyat tarafından güvenli ve özel olarak taşınmaktadır.

Fabrika Taşımacılık Fiyatları

Kozcuoğlu nakliyat fabrika taşımacılığı fiyatları konusunda genellikle ortaya çıkarmış olduğu sonuçların kabul edilebilir şekilde olmasına özen gösteriyoruz. Çünkü kullanmış olduğumuz araçların ve ambalaj malzemelerinin korozyona karşı önlenecek bütün tedbirlerin fiyatlara dahil edilmesi fabrika sahiplerinin de bu konuda hemfikir olması çok önemlidir. İstanbul ucuz fabrika taşıma ücretleriyle ekonomik fiyatlarla taşıma hizmeti alacaksınız.

https://www.kozcuogluevdenevenakliyat.com/fabrika-tasimaciligi.html


Sıkça Sorulan Sorular

Fabrika nakliyesi nasıl olmalıdır?

Fabrika nakliye işi aceleye getirmeden, sağlam ve güvenli bir şekilde aynı zamanda zamanla yarışarak hızlı bir şekilde olmalıdır. Bunun tek yolu da plan ve programlı taşınmaktan geçer. En iyi şekilde ve en güvenli şartlarda taşınmayı sağlamak önemlidir.

Fabrika nakliyat aracı liftli midir?

Evet, liftli nakliye aracımız, Kamyon, Kamyonet ve Tır araçlarımız mevcuttur. Ayrıca Vinçli taşıma aracı, Asansörlü nakliye araçlarımız de taşıma işlemlerinde hizmetinizdedir. İhtiyaç ve talep doğrultusunda bütün nakliye araçlarımızı taşıma işlemleri için tahsis ediyoruz.

Fabrika nakliye ekibi sigortalı mıdır?

Evet, iş güvenliği tedbirlerine uyan nakliyat şirketi olarak hem etik olması sebebiyle hem de güvenlik açısından bütün çalışanlarımızın sigortaları yapılmaktadır. Çok kaplı işlerde bir gün veya bir saatliğine dahi personel tutmak zorunda kalsak sigorta girişi yapılır.

Fabrika taşıma sistemleri nelerdir?

Fabrika taşıma sistemleri uzman teknik ekip, teknolojik ekipmanlar, Plan program ve projeden meydana gelir. Bu doğrultuda taşıma işlemlerini destekleyici; taşıma nakliye araçları, Vinçli taşıma sistemi, Asansörlü nakliye araçları önem arz etmektedir.

Fabrika taşıma iletişim telefon numaraları

İstanbul’da Fabrika taşıma telefon iletişim numarası Ücretsiz danışma hattı
Telefon: 0216 494 53 37 – GSM: 0532 138 49 79

Etiketler:

Hemen Fiyat Teklifi Al

Evden Eve Nakliyat Teklif Formu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir